Saswitha yoga

Citaat van de website van de Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte

“Saswitha Yoga is een vorm van hatha yoga waarbij het bewuste gebruik van de adem tijdens de oefeningen kenmerkend is. Je leert bewegingen uit te voeren op het ritme van je adem en om in de verstilde yogahouding te komen door je op je adem te blijven concentreren. Met het verstillen van de beweging worden ook je gedachten stiller. Je ervaart dat lichaam, adem en denken met elkaar zijn verbonden. Een Saswitha Yogadocent geeft yogalessen voor elk niveau waarbij alle soorten yogaoefeningen aan bod komen: klassieke āsana’s met variaties, concentratie-, meditatie- en ontspanningsoefeningen.”

Verantwoorde yogalessen

Een Saswitha Yogadocent heeft kennis van zaken en kan op verantwoorde wijze yogales geven aan mensen met zeer uiteenlopende mogelijkheden. Of je nu veel of weinig yoga-ervaring hebt, soepel bent of helemaal niet, Saswitha Yoga is voor iedereen.

Saswitha Yogadocenten zijn opgeleid aan de oudste erkende yogaopleiding van Nederland.

Contact

Wil je je aanmelden voor de yoga, de zwangerschapscursus of heb je een vraag. Stuur een mail naar suryandrayoga@gmail.com of vul onderstaand contactformulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Telefonisch mag ook op 06-16031942.

Vermeld bij interesse in zwangerschapsyoga graag of je in (omgeving van) Heerhugowaard of Zaandam woont en het is erg praktisch als je ook je telefoonnummer achterlaat. Dan kan ik je sneller contacten. Mails kunnen soms in de spam belanden, dus kijk die ook regelmatig na!

Ik hoor graag van je!

Hartelijke groet, Carina Jagt.

 

11 + 13 =