Yoga voor na de bevalling

 

In een cursus van 8 weken breng je je lichaam weer in vorm en werk je aan meer balans en energie. Met speciaal aandacht voor de bekkenbodem.

 

praktische info

Yoga voor na de bevalling

 

In een cursus van 8 weken breng je je lichaam weer in vorm en werk je aan meer balans en energie. Met speciaal aandacht voor de bekkenbodem.

 

praktische info

Praktische informatie over yoga voor na de bevalling

De eerste weken na de bevalling is het niet verstandig gelijk weer heel actief te zijn. Je lichaam is aan het “ontzwangeren”, je hormonen maken een verschuiving, je bent vaak nog moe van de bevalling en van gebroken nachten door je baby. Er komen veel mensen over de vloer die je allerlei adviezen geven, soms zelfs tegenstrijdige die je onzeker kunnen maken en je emoties schieten soms ook alle kanten op. Kortom de eerste 6 weken is het verstandig vooral veel rust te nemen. Maar vanaf 6 weken na de bevalling is het goed om wel weer rustig met je lichaam aan de slag te gaan. Daarvoor biedt ik een cursus van 8 weken aan om samen met andere kersverse moeders speciaal aandacht te besteden aan wat je lichaam en geest op dat moment nodig hebben. Echt even een moment met aandacht voor jezelf. En je kunt je daarnaast ook opgeven voor een cursus babymassage.

Heerhugowaard: Ontmoetingscentrum “De Brink”
Middenweg 168,
1702 HE Heerhugowaard 

Zaandam

Vanaf 1- 1- 2024

“Bij de Lichtplaats”

Vlielandstraat 2
1506 MJ Zaandam

 

Bij voldoende aanmeldingen zal dit worden ingepland en bekendgemaakt. Aanmelden kan door mij te mailen op Suryandrayoga@gmail.com of te bellen op 0616031942.

De kosten bedragen €17,50 per les en €120,00 voor de hele cursus van 8 lessen.

Voor deze les is een groepje van minimaal 3 personen nodig. De lessen starten in overleg, op een onderling af te spreken dag en tijd, als er voldoende deelneemsters zijn.

Graag het lesgeld vooraf aan mij overmaken op reknr NL48TRIO0379734095.

 

Draag het liefst losse kleding en neem een groot badlaken mee, matten en dekens zijn aanwezig.

Aanmelden kan via de mail op Suryandrayoga@gmail.com of telefonisch op 06 16031942. Schroom dus niet om te mailen of te bellen/appen.

 

Contact

Wil je je aanmelden voor Hatha-yoga yoga zwangerschapscursus, zwangerschapsvoorlichting, yoga na de bevalling, Ayurvedische massage, babymassage of heb je een vraag. Stuur een mail naar suryandrayoga@gmail.com of vul onderstaand contactformulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Telefonisch mag ook op 06-16031942.

Vermeld bij interesse in zwangerschapsyoga graag of je in (omgeving van) Heerhugowaard of Zaandam woont en het is erg praktisch als je ook je telefoonnummer achterlaat. Dan kan ik je sneller contacten. Mails kunnen soms in de spam belanden, dus kijk die ook regelmatig na!

Ik hoor graag van je!

Hartelijke groet, Carina Jagt.

 

8 + 9 =