Bevalworkshop

Door mijn jarenlange ervaring als verloskundige heb ik veel kennis op het gebied van zwangerschap, bevallingen, geboorte, baby’s en het kraambed en die wil ik graag delen. Samen met Jessica Knetsch van Dovendoula, die ook veel kennis en ervaring heeft met zwangerschap, bevallen, baby”s en kraambed, organiseren we bevalworkshops voor stellen in Zaandam.

meer over zwangerschapsvoorlichting

Bevalworkshop

Door mijn jarenlange ervaring als verloskundige heb ik veel kennis op het gebied van zwangerschap, bevallingen, geboorte, baby’s en het kraambed die ik graag wil delen. Samen met Jessica Ketsch van Dovendoula, die ook veel kennis en ervaring heeft met zwangerschap, bevallen, baby’s en kraambed, organiseren we bevalworkshops voor stellen in Zaandam .

meer over zwangerschapsvoorlichting

Voorlichting

Tijdens de bevalworkshop geven we informatie over de verschillende fasen van de bevalling. Wat zijn weeën en hoe kun je daar het beste mee omgaan? Welke hormonen spelen daarbij een rol en hoe kun je die beïnvloeden? We gaan het hebben over de normale bevalling, maar ook over bijzondere omstandigheden, wat als het anders loopt dan gehoopt. 

Wat gebeurt er bij een inleiding van de bevalling, bij een “kunstverlossing” en bij een keizersnede?

Het belang van ontspannen en de adem wordt besproken. De “groene en rode” cirkel. Hoe blijf je in je ontspanning en vertrouwen? 

We gaan het uitgebreid hebben over verschillende soorten pijnbestrijding. Wat je thuis zelf kunt doen en waarvoor je naar het ziekenhuis moet. De voor- en nadelen komen aan bod.

Interactief gedeelte

Er staat een yogales op het programma met oefeningen en houdingen die je alleen en samen kunt doen. Welke houdingen zijn geschikt voor welke fase in de bevalling?

We gaan massage- en ontspanningstechnieken leren op elkaar.

Er is aandacht voor speciale ademhalingstechnieken voor tijdens de bevalling en we gaan ons bezig houden met visualisaties en affirmaties.

 

Praktische info zwangerschapsvoorlichting

Nog geen datum bekend

3 uur durende bevalworkshop met veel betrouwbare informatie en interactieve oefeningen door verloskundige en yogadocent Carina Jagt

Inclusie pauze met koffie, thee en versnaperingen.

“Bij de Lichtplaats”

Vlielandstraat 2
1506 MJ Zaandam

Gratis parkeren bij locatie

 

De kosten bedragen € 80,00 per stel

Aanmelden kan vanaf 20 weken zwangerschap. 

Gemakkelijk zittende kleding is aan te bevelen en een groot badlaken voor op de yogamat. Overig materiaal is beschikbaar op de locatie.

Aanmelden kan bij Carina Jagt: Suryandrayoga@gmail.com of tel: 0616031942

Recensies

Ik heb zowel de zwangerschaps yoga als de babymassage gedaan bij suryandrayoga.

De zwangerschaps yoga ben ik erg laat mee begonnen en omdat het einde van mijn zwangerschap erg zwaar was heb ik maar 4 lessen gedaan wat ik erg jammer vond want het waren erg fijne lessen. Carina is erg rust gevend, we kregen goede ademhalingsoefeningen, leerden goed te ontspannen en gingen daardoor helemaal ontspannen de deur uit!

De babymassage was ook erg leuk! Het is een hele leuke manier om met je kindje bezig te zijn en ze vinden het nog fijn ook! Eerst lieten we de kindje rustig wennen aan de aanrakingen doormiddel van een deegballetje en daarna de massage met je handen. Mijn dochtertje vond het erg lekker en sliep daarna als een roosje! Ik ga dit zeker regelmatig bij haar doen!

Melanie

Contact

Wil je je aanmelden voor de bevalworkshop, yoga, de zwangerschapscursus of heb je een vraag. Stuur een mail naar suryandrayoga@gmail.com of vul onderstaand contactformulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Telefonisch mag ook op 06-16031942.

Vermeld bij interesse in zwangerschapsyoga graag of je in (omgeving van) Heerhugowaard of Zaandam woont en het is erg praktisch als je ook je telefoonnummer achterlaat. Dan kan ik je sneller contacten. Mails kunnen soms in de spam belanden, dus kijk die ook regelmatig na!

Ik hoor graag van je!

Hartelijke groet, Carina Jagt.

 

4 + 6 =